Ereksjons Piller Ingen reseptbelagte apotek
Norsk telefonnummer:
Internasjonal telefon:
Seksuell Mann
Best pris
Piller ED

Finn G-punktet hos både kvinner og menn for å oppnå intense orgasmer

Å tukle med g-punktet, kan være en spennende reise sammen med din partner i sengen. Det å bruke til på å tilfredsstille hverandre til klimaks og å nyte hverandres samvær, er ufornektelig av de flotteste opplevelsene vi mennesker kan dele. Våre kjønnsorgan består av ømfintlige og følsomme punkter. Et av de mest mystiske og omtalte er g- punktet, som mange lurer på hvordan skal stimuleres riktig. Men om det ikke finnes noe eksakt fasitsvar, får du litt rettledning her for å komme i gang.

Hvordan stimulere G-punktet hos kvinner?

Det mest grunnleggende du trenger å forstå angående stimulanse av kvinners g-punkt, er at kvinnens erogene soner er langt mer kompleks å stimulere enn hos menn. Få henne kåt først i en setting hun er komfortabel med. Om ikke vil hun føle mer trang til å tisse enn å få orgasme, og det er vel ikke hensikten?

Relatert Artikkel: Bestill Viagra reseptfritt online for kvinner uten sexlyst i Norge her!

For å stimulere g-punktet, må du først bevege fingrene på innsiden av vagina cirka fire til fem centimeter inn i kjeden. Deretter masserer du nøysommelig i området for å finne punktet. Det kan være besværlig å finne frem, ettersom du ikke kjenner et bestemt punkt eller kul der inne. Derfor er det viktig at hun veileder deg med stønn og komplimenter for å geilede deg til det riktige punktet.

Hva er et G-punkt og hvordan fungerer det ?

G- punktet er en erogen sone hos menn og kvinner som kan gi både mer intens og hyppigere orgasmer ved stimulering, spesielt hos kvinner. Et utall av kvinner har vansker med å få orgasme under et samleie, og kan ha positiv effekt av å stimulere g-punktet oftere sammen med sin partner for å oppnå klimaks.

G-punktet inne i kjeden hos en kvinne har ingen spesiell fasong eller kontur, det er i utgangspunktet et område med nervetråder som er tilknyttet klitoris.

Hvordan finne G- punktet hos kvinner ved samleie?

Det er faktisk en del stillinger hvor det er enklere å stimulere g- punktet, men dere bør fokusere på å finne stillinger hvor penis lettere treffer den øvre veggen inne i vagina. Mange foretrekker "doggystyle", altså sex bakfra, i og med at penis kan enklere treffe riktig punkt.

Relatert Artikkel: Kjøp Generisk Levitra 10-20 mg med Vardenafil piller på nett i Norge

Til ettertanke bør dere også reflektere hvordan penis er krommet, om den er rett eller har en bøy opp eller ned. det kan også være en fordel om han ikke presser penis helt inn i kjeden, og heller prøve å utforske g- punkt området med penis hodet, da kan det bli langt mer pirrende for begge parter. Konklusjonen er at man må prøve seg frem her da det er bare fantasien som setter grenser!

Hvordan finner du G-punket hos en mann?

Det mannlige g-punktet finner du inne i rumpa mellom urinblæren og penis. For mange menn høres vel dette like tilfredsstillende ut som å ta en rotfylling hos tannlegen, men utføres det med omhu, så kan det føre til intense orgasmer både under onanering og sex.

Bruk rikelig med glidemiddel på jomfruturen, slik at man ikke blir øm og sår. I tillegg kan enkelte føle en sterk trang til å gjøre sitt fornødne når området blir stimulert, så sørg for å ha gjort toalettbesøket før dere begynner.Min konto Min konto

Vi bruker informasjonskapsler på nettsiden for å gjøre opplevelsen bedre for deg. Når du fortsetter å bruke nettsiden, godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Har det