Ereksjons Piller Ingen reseptbelagte apotek
Norsk telefonnummer:
Internasjonal telefon:
Seksuell Mann
Best pris
Piller ED

Frakt og leveranser

Vårt nettapotek vil gi deg de beste preparatene for impotens og plager som skaper problemer for ditt sexliv. Men for at du skal få handlet dem, må du regne med noen dagers ventetid. Mer skal det ikke til før du har medikamentene for hånd. Her skal vi gi deg noen tips og triks til hvordan du kan bestille varene direkte sendt hjem til deg.

Prosessen

Når man handler på nett, er det ikke bare å hente medikamentene direkte. Det betyr at man må bestille varene fra et fjernlager. Likevel er prosessene så godt innarbeidet, at man vil kunne få dem etter kun noen dagers venting.

Det skal være enkelt å bestille medisin fra vårt apotek på nett. Derfor kan du velge mellom noen helt enkle valg, som å få varene direkte på døren eller til et sted hvor pakkene sendes, gjerne en butikk eller postkontor. 

Selv om tabletter og piller ikke har så stor vekt, kan det hende forsendelsene ikke går i postgang. Da vil det være et gebyr tilsvarende 30 kroner. Det man gjør etter å ha funnet sine medisiner er å klikke på handlekurven, deretter verifisere kjøpet ved å:

  • Fylle inn persondetaljer som navn, adresse, telefon også videre
  • Dersom du har konto, vil detaljene allerede være fylt inn
  • Trykke på knappen for kjøp
  • Fylle inn kontodetaljer eller velge den automatiske innfyllingen
  • Taste passord og autentisere kjøpet
  • Handelen er i boks

Distribusjon av legemidler starter med et søk i vårt lager, pakking og deretter sendes bestillingen gjennom de mest effektive transportlinjer over flere land. Man kan deretter forvente at pakken kan hentes ut på et mottaksenter etter noen dager. Eller man kan velge andre metoder.

Betingelser for levering på døra

Det er ikke mye som skal til før man har varene på døra. Det er viktig at ordren er behandlet og betalt før avlevering kan skje. Man må som regel kunne identifisere seg med ID-kort, selv om man har fylt inn adressen sin. Dersom man ikke har bestilt hjemlevering, anbefales det å sjekke om pakken har ankommet hentestedet. Det kan man gjøre ved å følge sporingen av den. 

Det er selvfølgelig viktig at du er hjemme når pakken skal leveres, slik at distributøren kan få en godkjent signatur av deg. Hvis ikke andre avtaler er gjort, må vedkommende være tilstede. 

Det kan likevel hende at pakken blir forsinket, men i de tilfellene, skal distribusjons-firma gi en beskjed i god tid. 

Ved avbestilling, må dette skje senest 2 dager før levering. Dette er for å forsikre oss at forsendelsene allerede ikke har gått i distribusjonssystemet vårt. Avbestillinger skal gjøre gjennom ”mine sider” på nettsider vår. Det er enkelt å gjennomføre prosessen, som vil ta noen minutter.

Skader og feil vare

Det kan hende man opplever at preparatene eller eskene er skadet i postgangen, og det vil man alltid kunne få erstattet. Det eneste man trenger å gjøre er å vise til at pakken er skadet ved levering, for eksempel ved å ta et bilde på mobilen å sende til oss. Man må deretter fylle ut et returskjema som man finner lenke til på vår nettside. Det vil enten kunne bli gitt et nytt produkt eller pengene tilbake. 

Returretten er forbeholdt 14 dager etter mottak, og dersom det er feil vare man har bestilt, må ikke forseglingen være brutt. Send tilbake med riktig dokumenter og utfylte adressedetaljer. 

Finn den informasjonen du trenger om frakt og levering i vår utfyllende FAQ-liste som består av flere sider med nyttig informasjon. Sørg for at du forstår vilkårene og betingelsene før du gjør en handel. Da vil brukeropplevelsen bli enda bedre. Velkommen til vårt nettapotek.

Min konto Min konto

Vi bruker informasjonskapsler på nettsiden for å gjøre opplevelsen bedre for deg. Når du fortsetter å bruke nettsiden, godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Har det