Ereksjons Piller Ingen reseptbelagte apotek
Norsk telefonnummer:
Internasjonal telefon:
Seksuell Mann
Best pris
Piller ED

Internett bestilling og betaling

Det er veldig betryggende å bestille sine medikamenter på nett i dag. Nettsidene våre bruker informasjonskapsler (cookies), som gjør det effektivt å logge inn og bestille, samtidig som nettsiden er beskyttet av brannmur og SSL-kryptering og autentisering av nettbankdetaljer. 

Kom i gang ved å logge deg inn på min side, og finn dine medisiner og preparater direkte fra vår katalog.

Bestill dine medikamenter online

Har du en kjent sykdomshistorie, er det relativt enkelt å finne det rette preparatet. Kanskje har vi det til skikkelig god pris, eller vi har et synonymprodukt som er enda billigere. Bestill dine medisiner på internett for full kontroll, beste service og uten forkleinning. Det er kun ved henting man må vise sin legitimasjon. Få pakkene direkte i posten for et lite påslag. 

Begrensninger

På vårt nettapotek er det mulig å bestille Viagra, men og helt andre medikamenter. Dessuten har vi en rekke likeledes preparater som har lignende virkestoff, men med nye navn. 

Partnere å samarbeide med

Vi er et lite team som elsker det vi driver med, og observerer hvilken nytte vi kan gjøre for menneske som trenger medisiner for en lykkeligere hverdag. Da er vi helt avhengige av å samarbeide med andre aktører på den store webben. Derfor er vi stolte av å være på lag med de beste innenfor markedsføring, salg og farmasøytiske produkter og tjenester.

Men også aktører som gjør opplevelsen smertefri på online apotek, slik som kortselskaper og teknologiselskaper.

Avbestilling og angrerett

Som kunde hos oss vil man få 14 dagers returrett uten åpnet forsegling. Det er mange produkter på nett, og av og til hender det man bestiller feil vare. Derfor vil alle våre kunder få god support og hurtig oppgjør. Er man uheldig og får en skadet eller feil forsending, vil man få reklamasjon på varen i følge retningslinjene og retur og avbestilling. 

Betalingsmetoder

Når man endelig har satt en ordre fra varer i handlevogna, må man ta stilling til hvordan man vil betale. Det enkleste er ofte det beste, men vi gjør det mer aktuelt med andre typer betaling. Vi deler dem ofte inn slik:

Betalingskort: Visa, Mastercard

E-lommebok: Skrill, Neteller

Internettbank: PayPal.

Transaksjonene vil alltid være beskyttet av kryptering og man må ofte verifisere bestillingen med to-lags autentisering. Har man verken e-lommebok eller internettbank, er disse enkle å opprette direkte fra nettleseren. 

Man kan også handle med Klarna som gjør det enklere å planlegge innkjøpene.

Betale på mobil

Om man har problemer med bestillingen, anbefaler vi dere å teste ut vår live-chat. Her kan man få direkte service og hjelp med sine bestillinger. Det kan være problemer knyttet til produkt, mengde eller virkestoff. Vi kan det meste du trenger å vite om. Du kan ringe oss dersom du vil bestille fra en av våre hyggelige medarbeidere, eller stille spørsmål direkte.

Ofte stilte spørsmål

Det er vanligvis enkelt å bestille fra vår online apotekutsalg, men sjelden uten at noen før deg har gjort seg noen erfaringer. Det være seg oppsett, betaling, personansvar også videre. 

Her er noen vanlige spørsmål og noen presise svar:

Hvorfor bestille medisiner på nett?

Foruten at det er enkelt og anonymt, kan man spare penger på å handle medisiner fra vårt nettapotek. Dersom man tar gjennomsnittlig utsalgspris i Norge til grunn, ser det ut til at man kan spare mellom 25-50% på å handle fra vårt apotek. I tillegg kommer kostnader du vil måtte ta til transport, legevisitt også videre. 

Hvordan kan jeg holde kjøpet skjult for omverden?

Alle pakkene er diskret slik at innholdet ikke vil kunne vises for andre. Dessuten har alle medarbeiderne taushetsplikt.

Hvor mye kan jeg bestille?

Dersom man bestiller en vare på blåresept, kan man vanligvis hente ut 3 måneders forbruk. Man kan hente mer dersom man legger inn informasjon om grunnen.

Kan pakken spores?

Varer som er bestilt vil kunne følges fra den sendes fra vårt lager. Bestillingen skal gjennom salgssystemet og pakkes, før det går med internasjonal transport via hurtige ruter ut til kundene. Med hjelp av kollinummeret vil man kunne spore sendingen etter hver ankomst i rutens lengde. 

Hvordan betale for medikamentene?

Det fins mange betalingsmetoder, men vi anbefaler gjerne debet bankkort som man også kan registrere for enklere oppgjør. Visa, Mastercard, Klarna er foretrukne valg blant mange kunder.

Min konto Min konto

Vi bruker informasjonskapsler på nettsiden for å gjøre opplevelsen bedre for deg. Når du fortsetter å bruke nettsiden, godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Har det