Ereksjons Piller Ingen reseptbelagte apotek
Norsk telefonnummer:
Internasjonal telefon:
Seksuell Mann
Best pris
Piller ED

Øk ditt testosteronnivå med enten supplementer, piller og hormonbehandling

Har du slapp libido, mannepupper, lite energioverskudd i det daglige? Da kan det være en ide å sjekke testosteron-nivået i kroppen. Dette hormonet er veldig viktig for menns seksuelle drifter og påvirker potens, sædproduksjon og vårt humør negativt.

Derfor er det viktig å oppdage problemet så tidlig som mulig, slik at man forhåpentligvis kan løse det uten legemidler og hormonbehandlinger.

Stadig flere menn har behov for testosteronbehandling

Det er en stadig økende trend å kjøpe supplementer for testosteron flere unge menn har lave nivåer. Det er vanskelig å si den nøyaktige årsaken til denne økende problematikken, men kosthold og mosjon er definitivt to viktige faktorer.

Relatert Artikkel: Kjøp Generisk Levitra 10-20 mg med Vardenafil piller på nett i Norge

Bevegelse er viktig for hormonproduksjonen, noe vi gjør sjeldnere av i dag. Før var arbeidslivet langt mer fysisk krevende enn i dag. I tillegg er kostholdet pepret med med raske karbohydrater der stort sett alle produkter inneholder store mengder sukker.

Stress og engstelse er også viktige primærårsaker til at menn har lavt testosteron i kroppen. Heldigvis fins det mange alternativer på markedet i dag, både naturlige- og legemidler som kan hjelpe deg å få hormonnivået tilbake i balanse.

Testosteron tilskudd som hjelper

  • D-asparaginsyre- Dette er en naturlig aminosyre som du kan få kjøpt i både pulver og kapsler på nett. Studier viser at menn med påvist lave testosterinnivå får en betydelig økning av testosteron hormoner i kroppen kun etter et par ukers bruk av preparatet.
  • D-vitamin- Økt inntak av D-vitamin via mat kombinert med tilskudd er påvist å øke teststeronnivået i kroppen over tid.
  • Urter- Mange eksotiske urter har påvist god effekt på både potens og testosteronnivå som Tribulus Terrestris, Fenugreek og Ashwagandha.
  • Ingefær- Dette er en lett tilgjenglig testosteronbooster du får kjøpt i alle dagligvarebutikker. Krydderet har også påvist effekt på sæd-kvalitet.

Hvordan øke testosteron nivå naturlig med trening

For testosteron-produksjon er det mest effektivt å trene med vekter. Men her gjør mange menn feil og går løs på benkpressen med en gang, uten å tenke over de største muskelgruppene i kroppen. Lår og rumpe muskulatur de viktigste med øvelser som markløft, lår- og beinpress bør absolutt bli en del av ditt treningsopplegg fremover!

Oppnå ønsket effekt med testosteron piller og tilskudd

Stress forårsaker forhøyede verdier av hormonet kortisol som reduserer dit teststeronnivå i kroppen. Derfor er det viktig å gå gjennom stressfaktorene i hverdagen, for å se om det er rom for endringer i rutinene og tid til mer avkobling.

Relatert Artikkel: Rosenrot er et naturlig alternativ til Viagra i Norge som kan redde sexen

Følg også med på kostholdet om du har et for høyt inntak av raske karbohydrater som sukker, hvetemel og pasta. Prøv å øk mengde av protein i måltidet, spis mer fisk og mettede fettsyrer.

Anbefalinger til bruk av testosteron krem

Testosteronkrem er ofte brukt til behandling av pasienter med kroniske lidelser som hypogonadisme. Dette er en tilstand som hemmer produksjon av testosteron i kroppen.

Men får du rød, blemmet hud eller utslett, bør du slutte å bruke preparatet snarest og få veiledning om andre produkter fra lege.

Enkelte kan også oppleve reduksjon i dagsformen hvor du bli svimmel når du reiser deg eller opplever hetetokter.

Du må også varsom for hudkontakt med andre etter påføring, da kremen er svært potent og kan gi bivirkninger hos både barn og voksne.Min konto Min konto

Vi bruker informasjonskapsler på nettsiden for å gjøre opplevelsen bedre for deg. Når du fortsetter å bruke nettsiden, godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Har det