Ereksjons Piller Ingen reseptbelagte apotek
Norsk telefonnummer:
Internasjonal telefon:
Seksuell Mann
Best pris
Piller ED

Prostata sin viktige funksjon og hvorfor du bør oppleve en prostata orgasme

Mange menn spekulerer over hvordan de kan oppleve en eventyrlig prostataorgasme. Men hvor er prostata lokalisert? Det er ikke alle menn som har kjennskap til dette. Å bli bedre kjent med denne kroppsdelen er ikke bare en oppkvikker for sexlivet, men den kan også hjelpe deg å oppdage potensielle prostataproblemer senere i livet.

Hva er funksjonen til prostata?

Prostatakjertelen er en viktig del av vårt reproduksjonssystem. Den produserer væsken som beskytter sædceller ved ejakulasjon for å ta vare på deres attributter på vei inn i eggcellen. Prostataen gjør sammentrekninger under orgasme, og stenger åpningen mellom urinrør og urinblæren for å sikre at det ikke blandes urin i sæden.

Hvor er prostatakjertel og hvorfor skal du stimulere denne under sex?

Den lille kjertelen omringer urinrøret og er forbundet med to rør som sender sædceller gjennom kjertelen ved ejakulasjon. Kjertelen ligger litt keitete til og må inn med fingrene i analåpningen for å komme til.

Relatert Artikkel: Generisk Viagra Sildenafil i 50-100 mg piller mot impotens på nett i Norge

Å stimulere denne kjertelen under sex kan gi deg en mer instensivert orgasme. Enkelte kan til og med få en prostataorgasme uten noe berøring av penis, såkalt auto- ejakulasjon.

Mange menn tror at prostataorgasme er kun forbeholdt homofile, men dette er en gammel stigmatisering. Alle menn kan nyte en prostataorgasme, og skal ikke få skyldfølelse for å utført en slik alminnelig sexaktivitet. Du kan gjerne prøve det også mens du onanerer for å få en mer intens opplevelse.

Likevel vil de fleste ha aversjoner med å dele slike lyster en kvinnelig partner, men dette er nok helt ubegrunnet frykt. Opplever du at din partner er både utforskende og hengiven til deg i sengen, vil nok ikke dette avskrekke din partner.

Hvordan få en prostata orgasme ?

Det er to måter å angripe dette på. Det ene er å stikke fingere opp i analåpningen og massere kjertelen mellom urinblære og penis. For de som ikke ønsker anal penetrering, kan de også prøve å presse opp i området mellom penis og analåpningen.

Relatert Artikkel: Kjøp Levitra potenspiller online uten resept - slår pris på apotek i Norge

Men det er mest effektivt om du ikke velger den sistnevnte som er en mer indirekte tilnærming. Om du velger anal penetrering, kan du bruke oljer eller glidemidler, slik at man ikke blir øm etter utforskningen og ikke merker noe ubehag ved innføring av fingrene opp i rektum.

Hva gjør du for å sjekke prostata ?

Alle middelaldrende menn oppfordres til jevnlige kontrollsjekker av prostata. Dette er for å oppspore arvelige eller latente sykdommer i tidlig stadiet.

Ønsker du å utføre et dypdykk selv i bakenden for å kontrollere uregelmessigheter, utføres dette ved innføre en finger i rektum og kjenne på området beskrevet ovenfor en eller to ganger i måneden. Ta det forsiktig da målet er ikke å få en orgasme, men heller å kjenne etter unormale hevelser.

Om du er over 40 år, kan det lønne seg å sjekke prostata hos lege en gang i året. Det er veldig mange tilfeller av kreft i prostatakjertelen i dette landet, så seksuell stimulering kan også hjelpe å forebygge andre plager med prostata senere i livet.Min konto Min konto

Vi bruker informasjonskapsler på nettsiden for å gjøre opplevelsen bedre for deg. Når du fortsetter å bruke nettsiden, godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Har det