Ereksjons Piller Ingen reseptbelagte apotek
Norsk telefonnummer:
Internasjonal telefon:
Seksuell Mann
Best pris
Piller ED

Råd og veiledning for menn med manglende sexlyst samt de vanligste årsakene

Fortvilet over at du har lite overskudd til seksuelle aktiviteter sammen med din elskede om kvelden? Da kan det være flere brikker i ditt liv du bør gjennomgå og endre for å komme i humør for sex igjen.

Manglende sexlyst hos menn kan være psykisk

Å føle seg uviril kan være et nyansert sykdombildet preget av både fysiske og psykiske årsaker. Et stresset hverdagsliv og komplikasjon er ekteskap er alle bidragene faktorer til nedstemt sexlyst.

Stress fører til alt for høye kortisolverdier i kroppen, noe som igjen vil ta knekken på kjønnshormoner som du er avhengig av for seksuell tenning. Andre lystdempere kan være psykiske lidelser som depresjoner og angst.

Hvordan prate med sin mann om manglende sexlyst

Kvinner tenker ofte at de står bak mannens avtand fra sex , enten ved at de føler seg uattraktiv eller mistenker utroskap. Slike spekulasjoner vil bare føre til flere forholdkonflikter og stadig rykker fra hverandre. 

Relatert Artikkel: Kjøp Generisk Levitra 10-20 mg med Vardenafil piller på nett i Norge

Derfor bør dere heller snakke om hvorfor det er tørkeperiode i sexlivet.

Kanskje du allerede kjenner til tærende konflikter på jobb eller familie som plager din partner

Da er nok dette forklaringen til sexstopp om det ikke er andre tilspissede situvasjoner i selve forholdet. Men menn kvier seg for å snakke om sine problemer, derfor kan det være like viktig å foreslå aktiviteter som får de til å distansere seg og å slutte å gruble på problemene.

Hvorfor menn mister sexlysten ved overdreven trening?

Psykiske årsaker som nevnt ovenfor er veldig aktuellt i dagens hektiske samfunn. Det er en rekke hverdagsfaktorer som påvirker vår sexgnist, som matinntak og fysisk aktivitet. Menn er avhengig av å opprettholde en sunn balanse i kroppen av hormonet testosteron.

Både overdreven- og underskudd på fysisk aktivitet kan forårsake lite action i sengen. Enten ved at man stimulerer til for lite testosteronproduksjon ved stillesitting, eller bruker for mye energi som fører til at man tærer for mye på hormonreservene i kroppen. Det er viktig å ha en fornuftig balanse av fysisk aktivitet, slik at man ikke dreper lysten.

Relatert Artikkel: Kamagra Oral Jelly 100 mg kan kjøpes på nett reseptfritt i Norge nå

Maten vi spiser, er ofte full av sukrose og usunne fettsyrer. Prøv å redusere inntaket av dette og spis mer protein og grønnsaker i kostholdet.

Hvordan øke sexlysten hos menn naturlig

  • Reduser stress- Prøv å finn løsninger som demper stress fra jobb eller på hjemmebane ved å enten snakke med kone eller sjef om å se på løsninger for å redusere ditt stressnivå. Du trenger nødvendigvis ikke å si at dempet sexlyst er hovedårsaken til sjefen, men prøv å gjøre de oppmerksom på at arbeidsmengden er for mye for tiden.
  • Spis riktig- Prøv å øke antall fiskemiddager i løpet av uken for å få et større inntak av Omega 3. I tillegg kan vitamin B preparater fungere eller spise mer egg. Både fisk og egg er rike på proteiner og riktige fettyper for dette problemet.
  • Alkohol og tobakk- for høyt inntak av begge påvirker vår sexlyst. Et par glass vin eller en pils før akten, kan absolutt sette deg i riktig stemning. Men misbruk vil gi deg mottsatt effekt av for høyt alkoholinntak. Røyking eller annen tobakksbruk påvirker blodtilførselen til kjønnsorganer og i tillegg til impotens, dreper sexlysten.

Finnes få behandlingsmetoder for redusert sexlyst

I de fleste tilfeller av redusert sexlyst, kreves det som regel livsstilsendringer for å korrigere. Men har du andre medisinske årsaker til lav sexlyst, f.eks kroppen ikke kan produsere nok testosteron, kan man prøve hormonterapi.Min konto Min konto

Vi bruker informasjonskapsler på nettsiden for å gjøre opplevelsen bedre for deg. Når du fortsetter å bruke nettsiden, godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Har det