Ereksjons Piller Ingen reseptbelagte apotek
Norsk telefonnummer:
Internasjonal telefon:
Seksuell Mann
Best pris
Piller ED

Tips til bedre oralsex og i tillegg unngå kjønnssykdommer i munnen

Oralsex er betegnelsen på en sex- aktivitet hvor vi utforsker våre kjønn med munn og tunge. Dette er definitivt et av de mest populære aktivitetene innledende til samleiet, eller være en fantastisk måte å vise din lidenskap for partneren. Men enkelte fallgruver du må være obs på under oralsex. Derfor bør du lese denne artikkelen for å få tips og veileding om hvordan du og din partner får størst glede ut av oralsex.

Hva er fordelene med oralsex før samleie?

Er ikke oralsex på menyen hjemme, bør dere absolutt revurdere dette. Det er ofte kvinner som nøler litt med en ny make. Men dette kan endre seg fort om mannen begynner tidlig med å utføre oralsex på henne.

Relatert Artikkel: Kamagra Oral Jelly 100 mg kan kjøpes på nett reseptfritt i Norge nå

Å utføre oralsex på kvinnen før et samleie har flere fordeler for mannen også. Dette sørger for at hun blir mer kåt og våt. Enkelte kvinner produserer lite sekret før et samleie og kan gjøre det vanskelig å penetrere. Kjeden kan også bli sår og irritert uten tilstrekkelig fuktighet.

At du som mann tar initiativ til oralsex vil nok også få henne mer på gli til å gi deg en uforglemmelig opplevelse.

Tips for å gi bedre oralsex

Fukt munn og tunge- Sørg for at tungen og munnen ikke blir for tørr. Da vil utførelsen kjennes ut som at noen gnukker sandpapir mot kjønnsorganet.

  • Lytt til partneren- Oralsex praktiseres ut i fra partnerens preferanser. Ekspertene kan kanskje prøve å fortelle deg motsatt med en fast mal til å sende partneren til himmelen, men dette stemmer aldeles ikke. Noen foretrekker rolige bevegelser med tunge og lepper, andre liker det raskt og gjerne med mye håndbevegelse. Samhandling er viktig under utførelsen. Ikke vær belærende og utålmodig, men ros personen når de gjør noe du liker.
  • Hold stellet rent- Å ta ned buksen og kjenne lukten av en reketråler når trusen kommer av er motbydelig. Sørg for at du er velduftende og gjerne barbert i de områdene du ønsker at tunge og munn skal utforske- det er vel ingen liker i hår i maten? At kjønnsorganet ser uflidd ut og lukter vondt, vil garantert drepe lysten for å utføre oralsex på deg i ettertid.

Unngå å få kjønnssykdommer i munnen

Under oralsex bør du også tenke på smittefare. Test deg selv ved partnerbytte slik at andre som ønsker deg velbehag ikke opplever å bli smittet av deg.

Relatert Artikkel: Kjøp Levitra potenspiller online uten resept - slår pris på apotek i Norge

I tillegg kan man bruke tynnere kondomer ved oralsex på mannen, og i tillegg en slikkebeskytter på kvinner. Slike redskaper kan du få ta i på kondomeriet eller på apoteker rundt om i landet.

Hva betyr 69 og hva har dette å gjøre med oralsex ?

69 er betegnelsen på en sexstilling hvor den ene parten ligger over den andre i motsatt retning for å utføre oralsex. Årsaken til at tallet 69 er brukt i denne sammenhengen er at tallene har samme utforming men er snudd på hodet. Som oftest er det snakk om kvinnen som ligger over mannen, men enkelte foretrekker også den andre varianten der mannen ligger øverst.Min konto Min konto

Vi bruker informasjonskapsler på nettsiden for å gjøre opplevelsen bedre for deg. Når du fortsetter å bruke nettsiden, godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Har det